Disfrutas

Voor info en prijzen van de boeketten beweeg de muis boven de foto

WAAROM EEN FRUITBOEKET?

Een fruitboeket is een origineel en leuk cadeau op vele momenten. Het is gezond, ziet er mooi uit en is nog heerlijk ook! Geeft u een feestje? Denk dan eens hoe de fruitboeketten uw tafeltjes opfleuren en tegelijkertijd een heerlijk hapje vormen voor uw gasten. Voor elke gelegenheid is een fruitboeket een smaakvol idee. Bij speciale gelegenheden als kerst, oud en nieuw en bruiloften zijn fruitboeketten uitermate geschikt en een leuk idee voor uw gasten of als geschenk bij het eten. Is uw kind jarig? Waarom tracteert u de klas niet op gezond fruit? Disfrutas maakt lekkere fruittractaties voor zijn of haar klasgenootjes. Wilt u tracteren op uw werk? Dan is fruit natuurlijk ook een origineel idee. Ook op minder vrolijke momenten kan een fruitboeket een mooie gelegenheid zijn. Op bezoek in het ziekenhuis is een boeketje van fruit een bijzonder idee in plaats van een bloemetje of een gewone fruitschaal. Heeft u een vergadering en wilt u de aanwezigen scherp houden? Ook als er niets te vieren valt, is een fruitboeketje of een fruit-bonbon-doosje een feestelijk cadeautje dat meteen haar dienst kan doen. Want fruit laat je niet liggen, dat hoort meteen te worden opgegeten, bij de thee koffie of iets anders!

Voorwaarden

Disfrutas gebruikt voor haar boeketten vers fruit zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen. Daarom zijn de boeketten bedoeld voor consumptie op de dag van levering. Bewaar het boeket hooguit een dag in de koelkast. Disfrutas geeft geen garantie op de versheid van het product na de leverdag.

Om een fruitboeket of ander product van Disfrutas te verkrijgen dient men het liefst ruim van tevoren een bestelling te plaatsen, doch minimaal 24 uur van tevoren (binnen Lelystad). Zorg altijd dat uw bestelling bevestigd is door een van onze mensen.

Disfrutas levert bestellingen vanuit Lelystad in een straal van 30 kilometer tegen bezorgkosten van 2,5o Euro. Overige regios in Nederland kunnen ook beleverd worden, dan worden de bezorgkosten in overleg bepaald. Natuurlijk zal daarbij de grootte van de bestelling een rol spelen. De minimale prijs bij levering is 22,50 Euro (excl. bezorgkosten). Onze fruitboeketten bestaan doorgaans uit ananas, druiven, meloen, aardbei, appel en kiwi. We proberen echter ook zoveel mogelijk met de seizoenen mee te gaan en te gebruiken wat er op dat moment voor mooi en heerlijk fruit aanwezig is